Vergoedingen en tarieven

Mijn behandelingen Acupunctuur en Shiatsu worden bij de meeste zorgverzekeraars gedeeltelijk of geheel vergoed bij een aanvullende verzekering. Voor de behandelingen uit de Traditionele Chinese Geneeskunde hanteer ik de volgende tarieven:

BehandelingSoortTijdTarief
Acupunctuur

Regulier

45 minuten

€65,-

 

Thuisconsult*

 

+€20

Shiatsu-massage

Regulier

45 minuten

€65,-

Cupping/guasha

Regulier

30 minuten

€50,-

*) Thuisconsult binnen de regio Haarlem en Noord-Holland rekent  €20,- bovenop het reguliere tarief.

In de praktijk is een pinautomaat aanwezig. Na een behandeling kun je met pin of contant betalen. De factuur stuur ik per email toe zodat je die kunt declareren bij je zorgverzekering.

Het aantal behandelingen verschilt per persoon en is afhankelijk van de aard en de ernst van de klacht. 

Vergoedingen

Acupunctuur valt onder de aanvullende verzekering. Kijk onder alternatieve geneeswijzen. Afhankelijk van je zorgverzekeraar en uw aanvullende verzekeringspolis worden de kosten gedeeltelijk of geheel vergoed. Controleer dit altijd van te voren. Acupunctuur valt niet onder fysiotherapie en gaat ook niet van uw verplicht eigen risico af. 

Bekijk hier een overzicht van Zorgwijzer.nl met de vergoedingen per verzekeraar voor Shiatsu. 
Bekijk hier een overzicht van de vergoedingen per verzekeraar voor Acupunctuur.

Beroepsverenigingen

Voorwaarde voor vergoeding is dat de behandelaar is aangesloten bij een beroepsvereniging. Praktijk Ivo Rijkers is lid van NVTCG – Zhong (Nederlandse Vereniging voor Traditionele Chinese Geneeskunde) met het lidnummer: 2018099 en aangesloten bij de KAB (Koepel Alternatieve Behandelwijzen).

× Hoe kan ik je helpen?