Acupunctuur in Haarlem

Praktijk Ivo Rijkers in Haarlem is gespecialiseerd in acupunctuur  die goed werkt tegen diverse fysieke en mentale klachten. Denk aan klachten zoals blessures, rugklachten, wintertenen en wintervingers, hooikoorts, hoofdpijn, slapeloosheid, overgangsklachten, stress en burn-out klachten. Acupunctuur is pijnloos en effectief bij acute en bestaande klachten maar is zeker ook aan te raden voor onderhoud van je lichaam en geest. Daarmee kun je juist klachten voorkomen. Acupuncturist Ivo Rijkers is doortastend en praktisch ingesteld. Hij hanteert een persoonlijke aanpak en zorgt voor een ontspannen, rustige sfeer. 

Wanneer kun je voor acupunctuur terecht bij praktijk Ivo Rijkers?

De Haarlemse praktijk is vijf dagen per week open van 8.00 uur tot 20.00 uur en op zaterdag van 9.00 uur tot 13.00 uur.

Hoe lang duurt een behandeling acupunctuur?

Een behandeling acupunctuur bij praktijk Ivo Rijkers duurt gemiddeld 45 minuten.

Wat kost een behandeling?

Het tarief bij praktijk Ivo Rijkers is: 65,- euro per behandeling acupunctuur en is vrij van BTW. Behandelingen acupunctuur worden (deels) vergoed door de ziektekostenverzekeraar bij een aanvullende verzekering.

Hoe gaat een acupunctuur behandeling in zijn werk?

  • Acupuncturist Ivo Rijkers vindt het belangrijk om een goed beeld te krijgen van je klachten en wensen. Maar ook om jouw vragen te beantwoorden en een ontspannen omgeving te creëren.

  • De acupuncturist plaatst dunne, steriele naaldjes op punten in het lichaam. Daarmee worden energiestromen in je lichaam gestimuleerd. Hierdoor verdwijnen blokkades en nemen de klachten af. 

  • Acupunctuur vindt op de huid zelf plaats. Daarom is het beter om in ondergoed of korte kledingstukken op de behandeltafel plaats te nemen.

Waar vind je praktijk Ivo Rijkers in Haarlem?

Praktijk Ivo Rijkers is gevestigd in gebouw de Plék, Waarderweg 19 in Haarlem.  Er is voldoende en kosteloos parkeermogelijkheid. Naast Haarlem is de praktijk ook goed bereikbaar vanuit Velsen, IJmuiden, Zandvoort, Alkmaar en Haarlemmermeer. Neem contact op met praktijk Ivo Rijkers in Haarlem via Whatsapp of bel: 06-12960142 of via het contactformulier.  

acupunctuur-haarlem-praktijk-Ivo-rijkers
× Hoe kan ik je helpen?